Αρχική Δήμοι Λήμνος: Ποδηλατοβόλτα στη Μύρινα για μικρούς και μεγάλους

Λήμνος: Ποδηλατοβόλτα στη Μύρινα για μικρούς και μεγάλους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, διοργανώνει την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 10.00 με αφετηρία το δημαρχείο στη Μύρινα, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.

Οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα γίνουν στις 09:00 π.μ., ενώ η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι η εξής:

Δημαρχείο- Παιδική Χαρά Ν. Μαδύτου- Τρίφωτο- 2ο Δημοτικό Σχολείο- Λεωφόρος Δημοκρατίας- Εκκοκκιστήριο- Σούμπρα- Πάρκο Ανδρωνίου- Ρηχά Νερά- Ρωμέικος Γιαλός- Αγορά Μύρινας- Δημαρχείο.

Ο διοργανωτής καλεί μικρούς και μεγάλους να έρθουν με τα ποδήλατά τους ή να χρησιμοποιήσουν τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου, σε μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα στην καλοκαιρινή Μύρινα.

Το ποδήλατο είναι ένας υγιής, διασκεδαστικός, φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος μετακίνησης. Ας το κάνουμε μέρος της ζωής μας.