Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή όσα ανέφερε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ούτε διαψεύσει ούτε προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις καταγγελίες του κ. Κοντονή, απαντώντας στις δηλώσεις της Άννας Παπαδοπούλου από την ΕΛ.Α.Σ., η οποία ανέφερε ότι το κυβερνών κόμμα είναι «μέσα στα σκάνδαλα».

«Είναι πολύ καθαρό το γεγονός ότι, καλά ρωτήσατε κ. Παυλόπουλε, ο κ. Τσίπρας δεν μήνυσε ποτέ τον κ. Κοντονή για την ιστορία αυτή. Ο κ. Κοντονής έχει πει και άλλα πράγματα, ότι υπήρχε παραϋπουργείο δικαιοσύνης εντός του Μεγάρου Μαξίμου και δεν διαψεύστηκε. Εγώ δεν αμφισβητώ καμία ελληνική Δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις