Αρχική Ελλάδα Κορονοϊός – Λάρισα: Επτά νοσοκομειακοί γιατροί θετικοί στον ιό

Κορονοϊός – Λάρισα: Επτά νοσοκομειακοί γιατροί θετικοί στον ιό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνολικά επτά είναι τα κρούσματα του νέου κορονοϊού μεταξύ υγειονομικού προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, επτά νοσοκομειακοί γιατροί είναι φορείς της νόσου Covid-19, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι χθες, Τρίτη, δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό και άλλοι δύο στο Γενικό Νοσοκομείο.

Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά.

Εν τω μεταξύ έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από το περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αυτή την ώρα στο Υπουργείο Υγείας υπάρχει ευρεία σύσκεψη του Βασίλη Κικίλια με όλους τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας με θέμα το καλύτερο συντονισμό απέναντι στον κορονοϊό. Στην σύσκεψη συμμετέχουν τόσο ο διοικητής του ΠΓΝΛ Δημήτρης Κοτσικονούρης όσο και ο νέος διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.

Με πληροφορίες από newsbomb, larissanet.gr