Αρχική Περιφέρειες Κόντρα Πάγκαλου-Δούρου για τα γιαούρτια στην Κερατέα (video)

Κόντρα Πάγκαλου-Δούρου για τα γιαούρτια στην Κερατέα (video)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με σκληρή ανακοίνωση στην οποία αποφεύγει να αναφέρει ακόμα και το όνομα του Θόδωρου Πάγκαλου, απάντησε η Ρένα Δούρου στα όσα είπε γι αυτήν ο πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως «τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα» ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά στην κ. Δούρου κατηγορώντας την ότι ήταν επικεφαλής των τραμπούκων που του είχαν επιτεθεί.

«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Ρένα Δούρου.

«Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου», προσθέτει η Περιφερειάρχης Αττικής. «Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας», συνεχίζει η κ. Δούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος δήλωσε: «Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα», προσθέτοντας πως πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η Ρένα Δούρου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει επίσης: «Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης. Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του. Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια», καταλήγει.