Αρχική Δήμοι Κατερίνη: Εγκαινιάστηκε η Βιβλιοθήκη Ελατοχωρίου

Κατερίνη: Εγκαινιάστηκε η Βιβλιοθήκη Ελατοχωρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Ελατοχωρίου, μιας σύγχρονης – ενημερωμένης Βιβλιοθήκης ανοιχτής και ελεύθερης πρόσβασης, έτοιμης να υποδεχτεί δεκάδες φίλους των βιβλίων, ικανοποιώντας  έτσι ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής, έγιναν χθες το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου όπου και στεγάζεται.

Σε μία λιτή, γεμάτη όμως συναισθήματα και μουσικές τελετή, που με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής επενδύθηκε με το ταλέντο των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, παρέστησαν ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος ευχαρίστησε τον τοπικό σύμβουλο της Τ.Κ. Ελατοχωρίου και προϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου Αντώνης Λιάββας,  και όλους όσοι συνέδραμαν εθελοντικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Επιπλέον, ο κος Κουκοδήμος έκανε λόγο για ενέργειες και πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αναβαθμιστεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψει το δημοτικό σχολείο του χωριού να κλείσει. «Δεν φτιάχνουμε βιβλιοθήκες για να κλείνουμε τα σχολεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, παράλληλα με τα εκατοντάδες βιβλία που βρίσκονται στα ράφια της ανακαινισμένης αίθουσας, παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης τίθενται στη διάθεση των παιδιών.