Αρχική Δήμοι Κατ’ Οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών στον Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Κατ’ Οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών στον Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την υπηρεσία της Κατ’ Οίκον εξυπηρέτησης των ευάλωτων πολιτών, έθεσε και πάλι σε λειτουργία, ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Όπως ενημερώνει με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού έχει δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο όπου μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες ευπαθών ομάδων πληθυσμού (ηλικιωμένα άτομα χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, ΑμΕΑ κλπ), που δε μπορούν να μετακινηθούν ή αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Για το λόγο αυτό έχει συσταθεί ομάδα εργασίας από υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και προσωπικό της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου.

Η κοινωνική υπηρεσία θα δέχεται αιτήματα από τις παραπάνω ευπαθείς ομάδες για θέματα που αφορούν σε προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης (πχ φάρμακα, τρόφιμα κ.ά.), διεκπεραίωση αιτημάτων σε ΚΕΠ, κλπ.

Τα αιτήματα θα αξιολογούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία και θα δίνονται λύσεις κατά προτεραιότητα. Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00- 13:00 στα τηλέφωνα: 2313 313673 καθώς και στο e-mail: [email protected]