Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Ισχυρά κέρδη και αύξηση στον τζίρο της Coca-Cola 3E για το 2023

Η Coca-Cola 3E παρουσίασε καθαρά κέρδη ύψους 43,9 εκατ. ευρώ το 2023, σε σύγκριση με 26,6 εκατ. ευρώ το 2022, ενώ ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 6,12% και έφτασε τα συνολικά 119,6 εκατ. κιβώτια.

Σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις που δημοσίευσε η εταιρεία, τα έσοδα από τις πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 16,7% φτάνοντας τα 669,4 εκατ. ευρώ. Τα μικτά κέρδη ανήλθαν σε 223,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 23,6%, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 54,8%, φτάνοντας τα 61 εκατ. ευρώ.

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, η Coca-Cola 3E εισήλθε στην κατηγορία της μπύρας μέσω μιας αποκλειστικής, μακροπρόθεσμης συμφωνίας με την AB InBev, που κατέχει κορυφαία σήματα όπως Corona, Stella Artois και Bud. Η συνεργασία περιλαμβάνει πωλήσεις, διανομή, trade marketing και ενεργοποίηση της αγοράς για αυτά τα σήματα.

Από το Μάρτιο του 2023, ενισχύθηκε επίσης το χαρτοφυλάκιο των ανθρακούχων ποτών για ενήλικες με την εμπορία προϊόντων της Three Cents.

Για το 2024, η εταιρεία προβλέπει ότι το μακροοικονομικό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα θα παραμείνει σταθερό, με σημαντική βελτίωση σε σχέση με το 2023. Οι στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας παραμένουν αμετάβλητες, επικεντρωμένες στην ενδυνάμωση του επιχειρηματικού μοντέλου της και στη δημιουργία αξίας για την αγορά.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Καιρός: Θερμική κάμερα καταγράφει θερμοκρασίες 270 βαθμών Κελσίου στην Αθήνα 

Η θερμική κάμερα κατέγραψε επίσης τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η αλλαγή της προεδρικής φρουράς στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη.

Μετά την τραγωδία με το “Titan” ομάδα επιστημόνων ξανά κατεβαίνει στον βυθό του Βόρειου Ατλαντικού 

Mε τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, μια νέα αποστολή σχεδιάζεται για να παράγει την πιο λεπτομερή φωτογραφική απεικόνιση που έχει γίνει ποτέ για τον ναυάγιο.

Κατάκτηση Βολτσάνσκ: Οι Ρώσοι ελέγχουν την πόλη, οι ουκρανοί αποχωρούν

Η ρωσική Αεροπορία επιτέθηκε με βόμβες ολίσθησης FAB-3000 από Su-34.

20 νέες προσλήψεις στον Δήμο Γλυφάδας – Δείτε τις ειδικότητες

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εκτόξευση πάλι στις τιμές ρεύματος – Παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτήν

Ο μέσος όρος των τιμών για τον Ιούλιο έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με τον Ιούνιο.

Προβλέψεις για την τιμή του ελαιόλαδου την επόμενη περίοδο

H πρόβλεψη για τη νέα ελαιοκομική περίοδο είναι αμφίρροπη.

Ενημέρωση για τις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι λαμβάνουν μαζικά email από την ΑΑΔΕ

Τουλάχιστον έξι στις δέκα προσυμπληρωμένες φορολογικές δηλώσεις χρειάζονται τροποποίηση λόγω σοβαρών ελλείψεων και ανακρίβειας στα στοιχεία.

Τσάπαλος: Ο 5ος τραπεζικός πυλώνας ωφελεί πολίτες και επιχειρήσεις

Ήταν «στο χείλος της καταστροφής η Τράπεζα Αττικής επί ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναφορικά με τις δηλώσεις Κασσελάκη.