Αρχική Δήμοι Ηράκλειο Αττικής: Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου

Ηράκλειο Αττικής: Αιτήσεις για το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέο κύκλο αιτήσεων για εγγραφή δικαιούχων στα προγράμματα του Κοινωνικού του Φαρμακείου ανοίγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Όσοι Ηρακλειώτες ανήκουν στις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού και θέλουν να προμηθεύονται δωρεάν φάρμακα από τη δομή, μπορούν να καταθέσουν την σχετική αίτηση εγγραφής (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) από τις 9 έως τις 20 Νοεμβρίου, προκειμένου να αξιολογηθούν από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και, ακολούθως, να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Η αίτηση μπορεί να κατατεθεί ως εξής:

Με φυσική παρουσία. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλάβει την αίτησή του από το θυρωρείο στην είσοδο του δημαρχείου, να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και, ακολούθως, να την καταθέσει στα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος δημαρχείου) αφού έχει κλείσει πρώτα ραντεβού στο τηλέφωνο 2132000196 (λόγω των νέων κυβερνητικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας).

Ηλεκτρονικά. Κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρει στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου  ο ενδιαφερόμενος μπορεί να την στείλει μαζί με τα δικαιολογητικά μέσω mail στο [email protected].

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στην φόρμα της αίτησης.

Κριτήρια για την ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι, κυρίως, η εντοπιότητα, να είναι δηλαδή οι αιτούντες κάτοικοι στα όρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, και το εκάστοτε εισόδημα.