Αρχική Ελλάδα Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ για τον 5χρονο στο Γαλάτσι: Δεν τον χτυπήσαμε...

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ για τον 5χρονο στο Γαλάτσι: Δεν τον χτυπήσαμε – Ερεθίστηκε ο λαιμός του από τα χημικά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ΕΛ.ΑΣ απάντησε στις κατηγορίες σχετικά με τον τραυματισμό σε ένα 5χρονο στο Γαλάτσι, μέσα σε καφετέρια από άνδρες των ΜΑΤ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το απόγευμα η είδηση ότι αστυνομικοί χτύπησαν ένα 5χρονο παιδί, κατά τη διάρκεια της επέμβασής τους σε συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην περιοχή Λαμπρινή στο Γαλάτσι. Μάλιστα, η πληροφορία έχει διαδοθεί σε μεγάλο βαθμό στα social media και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.

Η ΕΛ.ΑΣ τοποθετήθηκε επί του θέματος δίνοντας την δική της εξήγηση για το τί ισχύει. Απαντά, λοιπόν, ότι οι αστυνομικοί δεν χτύπησαν το 5χρονο παιδί, το οποίο βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του και το συνομήλικο αδερφάκι του στο σημείο όταν έγινε η αστυνομική επιχείρηση.

Το παιδί αντιμετώπισε πρόβλημα όχι όμως από χτύπημα αστυνομικού αλλά λόγω ερεθισμού που ένιωσε στο λαιμό από τα χημικά. Η γιαγιά επικοινώνησε με την Αστυνομία περίπου 1,5 ώρα μετά την αστυνομική επιχείρηση στο Γαλάτσι και ανέφερε ότι βρισκόταν στο σημείο όπου έγιναν τα επεισόδια με τα δίδυμα εγγόνια της, ηλικίας πέντε ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε στις αρχές ότι το ένα από τα δύο εγγόνια της διαμαρτυρήθηκε ότι του πονάει ο λαιμός, γεγονός που αποδίδεται στα χημικά. Η γυναίκα επικοινώνησε με παιδίατρο, ο οποίος της υπέδειξε τι πρέπει να κάνει.