Αρχική Οικονομία Εθνική Ασφαλιστική: Ενέργειες ανακούφισης στους πληγέντες του μεγάλου σεισμού στην Σάμο

Εθνική Ασφαλιστική: Ενέργειες ανακούφισης στους πληγέντες του μεγάλου σεισμού στην Σάμο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική, θα προχωρήσει σε ενέργειες ανακούφισης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό στη Σάμο την 30η Οκτωβρίου.

Απόλυτη προτεραιότητα για την Εθνική Ασφαλιστική αποτελούν η καταβολή αποζημιώσεων και διευκολύνσεις στην πληρωμή των ασφαλίστρων για τους ασφαλισμένους της που επλήγησαν από το σεισμό.

Πιο συγκεκριμένα, προχωρά στην εφαρμογή των εξής λύσεων:

  • Θα δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή ασφαλιστικών αποζημιώσεων που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές.
  • Παρέχεται διευκόλυνση στην πληρωμή των ασφαλίστρων συμβολαίων που βρίσκονται σε ισχύ, των κλάδων Ζωής και Περιουσίας και αφορούν σε ασφαλισμένους κατοίκους της παραπάνω περιοχής ή και ασφαλισμένες επιχειρήσεις με έδρα την εν λόγω περιοχή και τα οποία έπρεπε να καταβληθούν από 15/10/2020 έως 31/11/2020, μπορούν να εξοφληθούν έως την 31/12/2020, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση και ασφαλώς χωρίς καμία επίπτωση στην ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό.
  • Θέτει σε λειτουργία την ειδική γραμμή επικοινωνίας 210-9099600 για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στην παραπάνω γραμμή επικοινωνίας, που θα παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και θα υποδέχεται τα αιτήματα των πληγέντων.