Αρχική Μόνιμοι ΕΡΓΑΣΙΑ+: 1.288 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

ΕΡΓΑΣΙΑ+: 1.288 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οκτώ προκηρύξεις για συνολικά 1.288 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ διαφόρων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ βρίσκονται σε εξέλιξη από το στάδιο της υποβολής αιτήσεων έως εκείνο της πρώτης επεξεργασίας.

Σύμφωνα με το ΕΡΓΑΣΙΑ+ οι προκηρύξεις αφορούν τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Πολιτισμού, τον ΔΕΔΔΗΕ, δήμους και περιφέρειες, το ΕΚΑΒ, το ΣΕΠΕ, την ΡΑΕ, τον ΕΟΜ, την Ι.Μ. Τριφυλίας και Ολυμπίας, την ΕΥΑΘ Α.Ε., και τα Επιμελητήρια Λακωνίας και Θεσσαλονίκης.

Ακόμα, διαβάστε σήμερα στο νέο 12σέλιδο ένθετο του Έθνους “ΕΡΓΑΣΙΑ+“:

  • Πάνω από 9.000 θέσεις εργασίας περιλαμβάνει η κατανομή του μεγάλου π ρογράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που έρχεται τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου σε Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης), Ήπειρο και Θεσσαλία. Πιο συγκεκριμένα, στις τρεις αυτές Περιφέρειες της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας αναμένεται να προκηρυχτούν 9.113 θέσεις.
  • Συνέντευξη Όλγας Γεροβασίλη: Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κάνει λόγο για «σήμα επέλασης στο κράτος», το οποίο εκπέμπει η Νέα Δημοκρατία στα κομματικά της στελέχη. Η υπουργός μιλά για την διαδικασία ανάδειξης νέων γενικών γραμματέων, την ηλεκτρονική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και τα υπόλοιπα βήματα μεταρρύθμισης που προωθούνται στο Δημόσιο.
  • 8.215 φοιτητές για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ. Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέχρι την πλήρη κάλυψη των θέσεων.
  • Απασχόληση στο Εξωτερικό: Ευκαιρίες εργασίας σε πέντε χώρες!
  • Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 18 έως 24 ετών με επίδομα 1.470 ευρώ!