Παρασκευή, Οκτώβριος 7, 2022
Αρχική Ελλάδα Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για πιθανούς συνεργούς της 35χρονης που έριξε το βιτριόλι

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για πιθανούς συνεργούς της 35χρονης που έριξε το βιτριόλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας εξετάζει η Αστυνομία, αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από την έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της πρωτοφανούς εγκληματικής ενέργειας. “Η ανάκριση συνεχίζεται και, από τις πληροφορίες που έχω, οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε η δράστις το καυστικό υγρό και αν αυτός που της το προμήθευσε γνώριζε για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιούσε. Επίσης, οι έρευνες συνεχίζονται και για τις μεθόδους παρακολούθησης που χρησιμοποιούσε η δράστις και αν είχε βοήθεια από άλλα άτομα. Σε αυτή την περίπτωση, αν αυτά επιβεβαιωθούν, θα υπάρχουν και συνεργοί”, αναφέρει ο κ. Λύτρας.

Όσα δεν λέει

Μπορεί η 35χρονη Έφη να βρίσκεται ήδη στις φυλακές Ελεώνα Θηβών, ωστόσο για τις Αρχές ο φάκελος ακόμα παραμένει ανοιχτός, καθώς δεν έχουν δοθεί απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα. Η Realnews έχει ήδη αποκαλύψει ότι η έρευνα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει σε τρεις κρίσιμους άξονες, προκειμένου να αποδειχθεί αν η κατηγορούμενη είχε συνεργούς ή όχι. Αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση ανέτρεξε στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου, το οποίο καλύπτει την περιοχή του Ζωγράφου, όπου και διαμένει η Ιωάννα. Εκεί βρήκαν την καταγγελία ενός κατοίκου της γειτονιάς για μια γυναικεία φιγούρα, η οποία ερευνούσε τα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε δρόμο κοντά στο διαμέρισμα της άτυχης 34χρονης.

πηγη realnews.gr