Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων στις επιχειρήσεις δικαιόχρησης (franchise)

Ξεκίνησαν απο χθες Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, τα πρώτα τμήματα των προγραμμάτων κατάρτισης της Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Δικαιόχρησης (Franchise)» με δικαιούχο τον Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise τα οποία θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, διάρκειας 80 ωρών, εκτός ωραρίου εργασίας.

Στην ανακοίνωση του ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise, σε αυτό το πρώτο στάδιο, θα λειτουργήσουν 8 τμήματα των 25 ατόμων (200 ωφελούμενοι στο σύνολ;o τους) τα οποία αφορούν τα δύο από τα τρία θεματικά αντικείμενα: τη Διαχείριση Τροφίμων και Οργανικών Απορριμμάτων σε Δίκτυα Franchise και την Εξυπηρέτηση και Διαχείριση Πελατών σε Επιχειρήσεις Franchising. Το τρίτο εκπαιδευτικό αντικείμενο αφορά τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε Δίκτυα Franchise.

Η Πράξη «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Δικαιόχρησης (Franchise)» αφορά σε συνολικά 1.200 ωφελούμενους.

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise προσκαλεί εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε όλη την Ελλάδα, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

Οι υποψήφιοι ως προς το εκπαιδευτικό επίπεδο πρέπει να είναι:

– Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης για τα εκπαιδευτικά αντικείμενα «Διαχείριση Τροφίμων και Οργανικών Απορριμμάτων σε Δίκτυα Franchise» και «Εξυπηρέτηση και Διαχείριση Πελατών σε Επιχειρήσεις Franchising».

– Απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το εκπαιδευτικό αντικείμενο «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε Δίκτυα Franchise».

Για την συμμετοχή στην επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση χορηγείται εκπαιδευτικό επίδομα 5,00 ευρώ/ώρα κατάρτισης (400,00 ευρώ/80 ώρες).

Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 – Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Διαβάστε ακόμη:

Εξίσωση τρίτεκνων οικογενειών με πολύτεκνες – Τι αλλάζει

Άρθρο της δικηγόρου Μαργαρίτας Κάρδαρη Eξετάζεται από την Κυβέρνηση να...

Τα κυβερνητικά “σπρίνγκ ρόλς” και η “έκπληξη” στον Ανδρουλάκη

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών – Τι σύνταξη λαμβάνουν

Ακόμη πιο...ελκυστικές γίνονται διαχρονικά οι θέσεις στην Ευρωβουλή λόγω των υψηλών αποζημιώσεων που παρέχονται στους εκλεγέντες.

Ενημερωτικό Δελτίο

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα προγράμματα “ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΟΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΝΗΠΙΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2024 ” στον Άγιο Δημήτριο

Ξεκινούν στις 27 Μαΐου οι εγγραφές για τα προγράμματα θερινής δημιουργικής απασχόλησης "ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΟΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΝΗΠΙΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2024 " στον Άγιο Δημήτριο με την δυνατότητα...

ΟΠΕΚΑ: Τέλος τα σχολικά γεύματα της εταιρείας «Γιαννίτση» μετά την τροφική δηλητηρίαση των παιδιών

Την απόφαση να σταματήσει την παροχή σχολικών γευμάτων από την εταιρεία «Γιαννίτσης Group» αποφάσισε ο ΟΠΕΚΑ, μετά την τροφική δηλητηρίαση των παιδιών. Η απόφαση...

Υπουργείο Παιδείας: Επανάσταση στην Παιδεία το νέο Ψηφιακό Σχολείο

«Επανάσταση στην Παιδεία και στον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  το νέο Ψηφιακό Σχολείο κατά την παρουσίαση του, που έγινε...

68.851 ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια

Δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση, με την οποία καθορίζεται ο αριθμός των εισακτέων σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 από το υπουργείο...