Αρχική Εποχικοί ΕΛΓΑ: 27 συμβάσεις έως 8 μηνών για γεωπόνους και κτηνιάτρους

ΕΛΓΑ: 27 συμβάσεις έως 8 μηνών για γεωπόνους και κτηνιάτρους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην άμεση πρόσληψη 20 ΠΕ Γεωπόνων και 7 ΠΕ Κτηνιάτρων προχωρά ο ΕΛΓΑ για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Οι προσλήψεις των γεωπόνων αφορούν το υποκατάστημα του ασφαλιστικού οργανισμού στο Ηράκλειο, ενώ οι κτηνίατροι θα κατανεμηθούν ως εξής: δύο στο υποκατάστημα του Ηρακλείου, δύο σε αυτό της Λάρισας, και από ένας στα Ιωάννινα, στην Κοζάνη και στο Αγρίνιο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] έως και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά τους γεωπόνους, η σύμβαση θα έχει διάρκεια έως τέσσερις μήνες «προκειμένου να διενεργηθούν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των εκτεταμένων ζημιών που έχουν σημειωθεί στις καλλιέργειες της νήσου Κρήτης από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα».
Η σύμβαση των κτηνιάτρων θα έχει διάρκεια έως και οκτώ μήνες «προκειμένου να διενεργηθούν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις των ζημιωθέντων ζώων, λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας», όπως αναφέρει ο ΕΛΓΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις του κλάδου ΠΕ Κτηνιάτρων, μπορούν στο ίδιο έντυπο ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΠΕ Κτηνιάτρων) να δηλώσουν περισσότερα από ένα υποκαταστήματα.

Δείτε την προκήρυξη και τις αιτήσεις εδώ