Αρχική Ελλάδα Έκτακτο-Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αστυνομικούς στις 19:00 έξω από το Μεταγωγών

Έκτακτο-Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αστυνομικούς στις 19:00 έξω από το Μεταγωγών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καταγγέλλοντας τις δυσκολίες του κλάδου τους θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 19.00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών-Δικαστηρίων μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

Στα κρατητήρια είναι κυριολεκτικά “στοιβαγμένοι” πάνω από 90 κρατούμενοι και η Ηγεσία δεν έχει κάνει το παραμικρό για να βελτιώσει τις συνθήκες κράτησης αυτών των ανθρώπων και της εργασίας των συναδέλφων μας.Δυο μέρες μετά το τραγικό περιστατικό αυτοχειρίας ενός κρατουμένου της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών – Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη.

Δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να είμαστε το εύκολο θύμα που εξιλεώνει τις παραλείψεις της Ηγεσίας και των αρμόδιων Διευθυντών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συναδέλφους να συγκεντρωθούν σήμερα 11-11-2021 και ώρα 19:00 έξω από την έδρα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών-Δικαστηρίων για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους κάθε μέρα είναι εκτεθειμένοι υπηρεσιακά και προσωπικά.

Στην αδιαφορία της Ηγεσίας θα απαντήσουμε ηχηρά και θα φτάσουμε όπου χρειαστεί για να μην δούμε άλλους συναδέλφους να βγαίνουν άδικα σε διαθεσιμότητα για να καλύψουν να ανομήματα άλλων.

 

Πηγή: thesstoday.gr