Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές Κορυδαλλού – Βρέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά 

Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και 2 αστυνομικών σκύλων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έφοδο σε 18 κελιά κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού που έγιναν στοχευμένα, πραγματοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικώνπαρουσία εισαγγελέα και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων (κινητά τηλέφωνα, ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων).

Συνολικά σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 5 αλλοδαπών κρατουμένων, οι οποίοι κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Έφοδος» της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού-Κατασχέθηκαν ναρκωτικά,  όπλα και κινητά

Πιο αναλυτικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 0,8 γραμμαρίων,

· αυτοσχέδιο μαχαίρι,

· λάμα μαχαιριού,

· 14 κινητά τηλέφωνα και

· πλήθος φορτιστών και ακουστικών hands free.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και -2- αστυνομικών σκύλων.

Απόρροια των στοχευμένων ερευνών που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε 18 κελιά, ήταν η κατάσχεση πλήθους ευρημάτων (κινητά τηλέφωνα, ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο περί όπλων).

Για τα ανωτέρω κατηγορούνται 5 αλλοδαποί έγκλειστοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για –κατά περίπτωση- παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις