Στην επονομαζόμενη VIP πτέρυγα, των φυλακών Κορυδαλλού εκεί όπουμεταξύ άλλων, έχει κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και άλλοι, θα κρατηθεί ο ο Απόστολος Λύτρας μετά την προφυλάκισή του, «για λόγους ασφαλείας».

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, γιατί κρίθηκε ότι ο κατηγορούμενος ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής. Και αυτό γιατί η Αστυνομία ενημέρωσε ότι, ενώ τον αναζητούσε, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγός του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Ο γνωστός δικηγόρος έφτασε με περιπολικό στον Κορυδάλλο. αφού του έγινε τεστ Covid όπως επιβάλλεται, μεταφέρθηκε στην ΣΤ’ Πτέρυγα του Κορυδαλλού. Την πρώτη ημέρα θα τοποθετηθεί σε ειδικό κελί για νεοεισερχόμενους στις φυλακές, όπου εκεί αναμένεται να του πάρουν προσωπική συνέντευξη. Εκεί θα μείνει μέχρι να καθοριστεί σε ποιο κελί θα κρατηθεί.

Επίσης, αναμένεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας ενώ θα επιτηρείται τουλάχιστον τα πρώτα εικοσιτετράωρα, τηρώντας έτσι το πρωτόκολλο. 

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει κάποια ιδιαίτερη επιθυμία, είναι ήρεμος, ευγενικός και δεν έχει ανταλλάξει πολλές κουβέντες.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις