Αρχική Διεθνή Δοκιμαστή σοκολάτας ζητούν οι φίρμες Cadbury, Milka και Oreo

Δοκιμαστή σοκολάτας ζητούν οι φίρμες Cadbury, Milka και Oreo

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για όσους θεωρούν ότι η εργασία είναι μία… πικρή υπόθεση, η παρακάτω είδηση θα τους αλλάξει γνώμη. Η πολυεθνική εταιρεία Mondelez, η οποία παράγει τις σοκολάτες Cadbury, Milka και Oreo, αναζητά συνεργάτη με την ικανότητα να δοκιμάζει τα προϊόντα της και να διαθέτει την απαιτούμενη ειλικρίνειανα εκφράσει την άποψή του για αυτά.

Η θέση φέρει τον επίσημο τίτλο “Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάου”, αφορά μερική απασχόληση και απαιτεί επτάμιση ώρες εργασίας μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης. Ο επαγγελματίας δοκιμαστής θα έχει έδρα το Reading στην Αγγλία και θα συνεργάζεται με έντεκα πανελίστες και έναν επικεφαλή του πάνελ στα γραφεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης εργασίας, ο δοκιμαστής θα πρέπει να είναι σε θέση να “γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάου και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη, ενώ θα εργάζεται με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών”.

Αναφέρεται, επίσης, ότι η εργασία του δοκιμαστή θα είναι “σπουδαίας σημασίας για την τελειοποίηση της Mondelez και θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο προϊόν σε όλο τον κόσμο”. Αν και δεν απαιτούνται ικανότητες γευσιγνωσίας, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να “έχουν πάθος για τη ζαχαροπλαστική, αλλά και άριστους γευστικούς κάλυκες, και θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα προϊόντα”.

Όσοι… πιστοί λάτρεις της σοκολάτας, λοιπόν, μπορούν να προσέλθουν…

Βιογραφικά και αιτήσεις υποβάλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Mondelez: https://mondelez.taleo.net/careersection/mdlz_global_external/jobdetail.ftl?job=898948