Αρχική Δήμοι Δήμος Μαλεβιζίου: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη νέα πλατεία της Ροδιάς

Δήμος Μαλεβιζίου: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στη νέα πλατεία της Ροδιάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται και ολοκληρώνονται το αμέσως επόμενο διάστημα οι εργασίες διαμόρφωσης μιας νέας πλατείας στο κέντρο του οικισμού της Ροδιάς, προϋπολογισμού 33.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε για μια ακόμα φορά το εργοτάξιο, διαπιστώνοντας τον άριστο τρόπο εκτέλεσης των εργασιών, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι η νέα αυτή μικρή πλατεία, δημιουργήθηκε έπειτα από την αγορά και κατεδάφιση επικίνδυνων για την ασφάλεια των περιοίκων κτισμάτων

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Παρά το ότι βρισκόμαστε μια ανάσα από τον δεκαπενταύγουστο, στο Μαλεβίζι συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες σε όλα τα εργοτάξια του Δήμου. Σε πολύ γρήγορο χρόνο, ολοκληρώνουμε μια ακόμα σημαντική παρέμβασή μας στη Ροδιά και δημιουργούμε μια όμορφη, μικρή πλατεία στην καρδιά του οικισμού. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και σε αυτό το έργο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη για το πολύ καλό αποτέλεσμα».