Αρχική Δήμοι Δήμος Χερσονήσου: “Καλάθια Αγάπης” για το πασχαλινό τραπέζι

Δήμος Χερσονήσου: “Καλάθια Αγάπης” για το πασχαλινό τραπέζι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η εκστρατεία αλληλεγγύης συνεχίζεται στο Δήμο Χερσονήσου με την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 216 οικογένειες.

Τα «Καλάθια Αγάπης» παρέλαβαν χθες οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων από το δημοτικό κατάστημα Λιμένα Χερσονήσου, οι οποίοι ανέλαβαν τη διανομή τους με τη συνδρομή των εργαζομένων του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και του «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Η αλληλεγγύη και η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελούν βασικό πυρήνα των πολιτικών της δημοτικής αρχής. Σήμερα, ακόμα παραπάνω, οι καιροί απαιτούν πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης στους δυσπραγούντες συμπολίτες μας. Τα «Καλάθια Αγάπης» είναι μόνο η αρχή και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους δημότες μας είναι καθημερινό μας μέλημα. Δεν μπορώ να μην σταθώ ακόμα μια φορά, στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοί μας στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και στο νομικό πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς, αλλά είναι συγκινητικά και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης «Μένουμε σπίτι, αλλά κανείς δεν είναι μόνος του, είμαστε όλοι μαζί» οργανώσαμε τις Άγιες τούτες ημέρες τα «Καλάθια Αγάπης». Ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξει ούτε μία οικογένεια χωρίς ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι,» δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, συμπαραστάτες  σε αυτή την εκστρατεία αλληλεγγύης του Δήμου Χερσονήσου ήταν και ιδιώτες χορηγοί – επιχειρηματίες της περιοχής.