Αρχική Ελλάδα Δίκη Καρολάιν: Σοκ από την κατάθεση της Μυλωνοπούλου – «Η μητέρα της,...

Δίκη Καρολάιν: Σοκ από την κατάθεση της Μυλωνοπούλου – «Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συγκλονιστικά στοιχεία για τη σχέση του ζευγαριού εισέφερε σήμερα με την κατάθεσή της στη δίκη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι από το Νοέμβριο του 2020.
Η ίδια, όμως περιέγραψε στο δικαστήριο και τα στοιχεία εκείνα που την οδήγησαν από την πρώτη στιγμή στην άποψη ότι ο δράστης της δολοφονίας της 20χρονης κοπέλας ήταν ο σύζυγος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.  «Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται το θάνατο Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του» είπε η μάρτυρας σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του 34χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος την άκουγε με προσοχή κρατώντας συνεχώς σημειώσεις.

Αρχίζοντας την κατάθεσή της στο δικαστήριο, η κυρία Μυλωνοπούλου είπε: «Περί τα μέσα του Νοεμβρίου 2020 μέσω της πλατφόρμας «doctoranytime» μου ήρθε ραντεβού από τον κατηγορούμενο και τη σύζυγο του. Ήρθε το ζευγάρι με το μωράκι τους πέντε μηνών τότε στο γραφείο μου. Αυτό που μου δηλώθηκε ήταν ο Καρολάιν είχε κατάθλιψη λοχείας. Κάποιες φορές στην έναρξη της συνεδρίαση ήταν και τα δυο μέρη μετά αποχωρούσε ο σύζυγος και έμενε η Καρολαιν. Κάποιες φορές ερχόταν μόνο ο σύζυγος. Αν θυμάμαι καλά ήταν 12 ωριαίες συνεδρίες»,

Πρόεδρος: Που εντόπιζε ο κάθε σύζυγος το πρόβλημα;