Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Dentist Pass: Πώς θα κάνετε αίτηση για το voucher

Ενεργή» η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη νέα ψηφιακή κάρτα «Dentist Pass», την οποία οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται μετά την αίτηση που θα υποβάλλουν στην ειδική πλατφόρμα του Gov.gr.

Το «Dentist Pass» αποτελεί πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής, το οποίο αφορά σε πάνω από 660.000 παιδιά, χωρίς εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια και υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.

Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών και για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης οδοντιατρικής παροχής θα εκδίδεται κάρτα χρηματοδότησης για κάθε δικαιούχο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις «άνοιξαν» την Τετάρτη 24 Μαΐου και θα παραμείνουν «ενεργές» μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

ADVERTISING

Οι αιτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από έναν από τους δύο γονείς μέσω του Gov.gr ή μέσω των ΚΕΠ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εισέρχεται ένας εκ των ασκούντων την επιμέλεια ή τη γονική μέριμνα μέσω των κωδικών Taxisnet και αιτείται την έκδοση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, συμπληρώνοντας τον ΑΜΚΑ ή τον Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑ.Α.Υ.Π.Α) του ανήλικου καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του εισερχόμενου στην εφαρμογή και ειδικότερα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του.

Το αναλυτικό πρόγραμμα
Οι προληπτικές πράξεις που αφορούν ενδεικτικά σε:

Έλεγχο στοματικής υγιεινής
Καθαρισμό – απομάκρυνση πλακών
Φθορίωση
Οδηγίες Στοματικής Υγιεινής

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

Νέα τραγωδία στη Νίκαια – Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Νέα οικογενειακή τραγωδία στη χώρα μας αυτή τη φορά στη Νίκαια, καθώς πεθερός πυροβόλησε τον γαμπρό με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας...

Αυτές είναι οι μειώσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου, η εφαρμογή των τεσσάρων νέων δραστικών κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού...

POS: Παράταση 1+1 μήνα της διασύνδεσης με τις ταμειακές μηχανές

POS: Παράταση 1+1 μήνα  της διασύνδεσης με τις ταμειακές μηχανές Την παράταση για 1+1 μήνα αποφάσισε η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της ΑΑΔΕ,...

Πάνω από 50% αυξήθηκε σε ένα χρόνο το ελαιόλαδο στην ΕΕ

Πάνω από 50% αυξήθηκε σε ένα χρόνο το ελαιόλαδο στην ΕΕ, κρατάνε υψηλά τιμές Η τιμή του ελαιολάδου εκτοξεύτηκε στα ύψη το δεύτερο εξάμηνο του...