Αρχική ΑΣΕΠ “Αντίστροφη μέτρηση” για 396 μόνιμες προσλήψεις – Δείτε τους διαγωνισμούς

“Αντίστροφη μέτρηση” για 396 μόνιμες προσλήψεις – Δείτε τους διαγωνισμούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη δημοσίευση τριων διαγωνισμών μέσω των οποίων θα γίνουν 396 μόνιμες προσλήψεις σε ΔΕΗ, υπουργείο Πολιτισμού και ΕΥΔΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο μήνα αναμένεται η ανακοίνωση των διαγωνισμών για 70 μόνιμους στο ΥΠΠΟ και 26 στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Αναλυτικά, το υπουργείο Πολιτισμού θα ενισχυθεί με 70 μόνιμους υπαλλήλους! Ο φορέας έχει κάνει αίτημα ,ια την άμεση κάλυψη των αναγκών του και ειδικά την ανάδειξη και φύλαξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα βρίσκεται ήδη στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού και σύντομα θα βγει σε ΦΕΚ. Η πλειονότητα των θέσεων αφορά ειδικότητες όπως αρχαιολόγοι, αρχιτέκτονες, φύλακες και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

Στα…χέρια του ΑΣΕΠ βρίσκεται και η προκήρυξη της ΔΕΗ για 26 μόνιμους. Η προκήρυξη αφορά σε ειδικότητες από τις κατηγορίες Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Υψηλόβαθμες πηγές του ΑΣΕΠ υπογραμμίζουν ότι νέα προκήρυξη θα είναι έτοιμη μέσα στο Σεπτέμβρη και σύντομα θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα προχωρήσει και η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους. Οι νέοι συνεργάτες θα υπογράψουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ενώ οι ειδικότητες που θα ζητηθούν από την προκήρυξη είναι: ΠΕ Διοικητικοί 5, ΠΕ Οικονομικοί 15, ΠΕ Στατιστικοί 1, ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές 5, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 20, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 4, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 7, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 12, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 3, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 3, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 2, ΤΕ Προγραμματιστές 3, ΤΕ Διοικητικοί 2 και ΤΕ Οικονομικοί 15, ΔΕ Μηχανολόγοι 5, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων 3, ΔΕ Δομικών Εργων 12, ΔΕ Οδηγοί C Κατηγορίας 25, ΔΕ Οδηγοί C, D Κατηγορίας 5, ΔΕ Γραμματείς 5, ΔΕ Καταμετρητές 25, ΔΕ Φύλακες 20, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ 2, ΥΕ Εργάτες 75 και ΥΕ Αποθηκάριοι 5.