Αρχική Παρασκήνιο Άγρια κόντρα Χαρίτση – Κουμουτσάκου: «Είστε ανίκανοι» – «Δε δέχομαι μαθήματα από...

Άγρια κόντρα Χαρίτση – Κουμουτσάκου: «Είστε ανίκανοι» – «Δε δέχομαι μαθήματα από ανύπαρκτους»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο κ. Χαρίτσης, στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ περί ανικανότητας αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, ενώ από την πλευρά του, ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «ανύπαρκτο» στην Ευρώπη

Άγρια κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργου Κουμουτσάκου και του πρώην υπουργού και εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση σχετικά με το προσφυγικό εκδηλώθηκε στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Χαρίτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ περί ανικανότητας αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης αποκαλώντας «ανίκανους» τους κυβερνώντες και υποστήριξε πως «δεν μπορούν να διαχειριστούν 80.000 ανθρώπους όταν εκείνοι διαχειρίστηκαν 800.000».

Συνέχισε λέγοντας πως «η ΝΔ συνεχίζει ακόμα και τώρα που είναι στην κυβέρνηση να πολιτεύεται με λογικές αντιπολίτευσης προς το ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Κουμουτσάκος αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «ανύπαρκτο» στην Ευρώπη, υπογραμμίζοντας πως «μαθήματα από τους ανύπαρκτους στην Ευρώπη δε δέχομαι».