Αρχική Επιχειρήσεις Adecco: Πρόγραμμα εργασίας CEO for One Month

Adecco: Πρόγραμμα εργασίας CEO for One Month

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την πρωτοβουλία της, “CEO for One Month”, υλοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, Adecco.

Το πρόγραμμα θα δώσει και φέτος την ευκαιρία σε 49 υποψηφίους από όλο τον κόσμο να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους, ενώ ένας εξ αυτών θα επιλεγεί για να εργαστεί υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία προσπάθεια υποστήριξης σε ταλαντούχους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας.

Η θέση του CEO for One Month είναι αμειβόμενη, ενώ ο επιτυχών, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβει επαγγελματική καθοδήγηση και θα έχει τη δυνατότητα για περαιτέρω συνεργασία με τον Όμιλο Adecco.

Δηλώσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα CEO for One Month, γίνονται στο www.adeccowaytowork.com/ceo1month-en, σε συνέχεια της οποίας θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής που θα πραγματοποιηθεί από την αρμόδια ομάδα επιλογής προσωπικού της Adecco.