Μαζικά εγκαταλείπουν την Αττική οι εκδρομείς αναζητώντας ανάσες δροσιάς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το λιμάνι του Πειραιά πλημμύρισε από κόσμο σήμερα με  χιλιάδες εκδρομείς να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την Πάρο και τη Νάξο να αποτελούν τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Αγίου Πνεύματος: Ποιοι προορισμοί θα βουλιάξουν από τουρίστες το τριήμερο - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

Μόνο χθες, από τα 3 λιμάνια αναχωρήσαν περισσότεροι από 32.000 εκδρομείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη τα πλοία φεύγουν γεμάτα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται το φαινόμενο αυτό να κορυφωθεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα πλοία έχουν πληρότητά σε μεγάλο ποσοστό ενώ δημοφιλείς προορισμοί είναι νησιά των Κυκλάδων όπως η Τήνος, η Πάρος, η Νάξος και η Σαντορίνη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις