Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του σε γλέντι για την κουρά των προβάτων

Η κοινότητα της Ιεράπετρας συγκλονίζεται μετά από ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Οροπέδιο Καθαρού στο Λασίθι. Ένας κτηνοτρόφος της περιοχής έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια γλεντιού που ακολουθούσε τις κουρές των προβάτων, όταν ξαφνικά έπεσαν πυροβολισμοί.

Ο άτυχος τραυματίστηκε θανάσιμα στο στήθος από πυροβολισμό, ο οποίος φαίνεται να προήλθε από ατύχημα κατά την διάρκεια του εορτασμού. Μεταφέρθηκε επειγόντως στο γενικό νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία συνέλαβε το άτομο που υποτίθεται ότι ευθύνεται για την επίθεση, το οποίο είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Αν και το άτομο αρνείται την εμπλοκή του, οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Το περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα και ολόκληρο το νησί, θέτοντας το εν λόγω έθιμο ως αποτέλεσμα μιας τραγωδίας.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι του e-EΦΚΑ θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, μέσω του Gov.gr Wallet, την πληροφορία της ασφαλιστικής ικανότητας των ιδίων και των έμμεσων μελών που ασφαλίζονται από αυτούς.

Ο Γιώργος Τσούνης αποχωρεί από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ – «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή»

Μια περίοδος εξαιρετικής τιμής και αφοσίωσης στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην προώθηση της διεθνούς συνεργασίας.

Το σπάνιο χρώμα ματιών που έχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πρόσφατες έρευνες έχουν αναδείξει το γκρι ως το νέο σπανιότερο χρώμα ματιών, αλλάζοντας την παλαιότερη αντίληψη ότι τα πράσινα μάτια είναι τα πιο σπάνια.

10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί στη δημόσια Παιδεία

Οι διορισμοί καλύπτουν όλες τις ειδικότητες και αναμένεται να γίνουν πριν την έναρξη του σχολικού έτους 2024-2025

Ενημερωτικό Δελτίο

Ο Γιώργος Τσούνης αποχωρεί από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ – «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή»

Μια περίοδος εξαιρετικής τιμής και αφοσίωσης στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην προώθηση της διεθνούς συνεργασίας.

ΒΙΝΤΕΟ: Viral ο απελπιστμένος νέος που έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη

Η αύξηση του ΦΠΑ οδήγησε σε σημαντική άνοδο της τιμής του σερβιριζόμενου καφέ, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε επιχειρηματίες και πολίτες.

Πότε θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή ο Σφακιανάκης – Η αποκάλυψη Αρσενάκου

Η εμπειρία του Γιώργου Αρσενάκου με την Panik Records και τις συνεργασίες του με κορυφαίους ελληνικούς καλλιτέχνες όπως ο Νότης Σφακιανάκης

Ο σκοτεινός “γρίφος” πίσω από την μαφίοζικη εκτέλεση στο Ψυχικό

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει παλαιότερες υποθέσεις της επονομαζόμενης "μαφίας της Μυκόνου", προκειμένου να βρει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 54χρονου στο Ψυχικό