Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

Ο Απόστολος Λύτρας υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επιχειρεί να δείξει ότι δεν υπάρχουν επαρκείς λόγοι για την παραμονή του υπό κράτηση, καθώς δεν έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που ορίστηκαν από την ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ενώ και η πιθανότητα φυγής του δεν υποστηρίζεται.

Η Σοφία Πολυζογωπούλου, δικηγόρος και σύζυγος του ποινικολόγου, ζήτησε από την αρμόδια ανακρίτρια την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του Απόστολου Λύτρα. Αναφέρει ότι από τα ευρήματα αυτής της άρσης θα προκύψει η ταυτότητα του άτομου με το οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια του τραυματισμού της, κατά τη διαδρομή προς το νοσοκομείο.

Η αίτηση περιλαμβάνει τη ζήτηση άρσης του απορρήτου για τις επικοινωνίες από τις 16η έως τις 19η Ιουνίου 2024, εξηγώντας ότι οι κλήσεις αυτές, μαζί με άλλες, είναι σημαντικές για την υπόθεση.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

ΑΣΕΠ 3Κ2023: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τις μόνιμες προσλήψεις

Ο ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την οριστική δημοσίευση των αποτελεσμάτων για την Προκήρυξη 3Κ/2023, που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού σε οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων.

Σήμερα στις 10:00 συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω αντιπαράθεσης Κασσελάκη – Τσίπρα

Σήμερα στις 10:00 πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχίας,

Μήνυση υπέβαλε ο υπάλληλος του αεροδρομίου κατά του Λευτέρη Αυγενάκη

Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη για εξύβριση και απειλή κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου, θύμα της βιαιοπραγίας του βουλευτή.

Αυγενάκης: «Είμαι βουλευτής, έχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Την ασυλία του επικαλέστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτάσσοντας τη βουλευτική του ιδιότητα, μπροστά στον αστυνομικό που εκλήθη από τον 22χρονο υπάλληλο στο αεροδρόμιο, λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο με τον διαγραφέντα, πλέον από τη ΝΔ, βουλευτή Ηρακλείου.

Ενημερωτικό Δελτίο

Έκτακτο Δελτίο Καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Σήμερα, πολλές περιοχές της χώρας αναμένουν κακοκαιρία, με έντονα μπουρίνια, κεραυνούς και χαλάζι. Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει έως αργά απόψε, επηρεάζοντας αρχικά τη...

Επτά χρόνια φυλάκισης για τον 75χρονο που ασέλγησε εναντίον της ανήλικης ανιψιάς του

Ποινή κάθειρξης 7 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ’ έναν 75χρονο για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης συγγενούς του, με την οποία διέμεναν στην ίδια οικοδομή, στη Θεσσαλονίκη.

Επικίνδυνη φωτιά στα Γλυκά Νερά: Καίει κοντά στον οικισμό

Η Πυροσβεστική έχει ειδοποιηθεί για φωτιά που ξέσπασε στα Γλυκά Νερά, με κινητοποίηση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων. Συνολικά, εκτελούν επιχείρηση 100 πυροσβέστες με...

Εξιχνιάζοντας τη δολοφονία στο Ψυχικό: Αποκαλύπτονται οι φάκελοι του τοπογράφου

Η δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό αποτελεί σοβαρό έγκλημα που έχει αναστατώσει τις αρχές. Ο δράστης, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ενέργησε μόνος του, χρησιμοποιώντας...