Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Nicki Minaj: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

Η Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 στο Άμστερνταμ λίγες ώρες πριν από την εμφάνιση της στο Co-op Live στο Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, πάνω στην 41χρονη βρέθηκε ποσότητα «μαλακών ναρκωτικών».

Μάλιστα, η Αμερικανίδα ράπερ δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία δήλωνε ότι βρέθηκε πάνω της μικροποσότητα μαριχουάνας. Κατήγγειλε μάλιστα τις Αρχές λέγοντας ότι πήραν τις αποσκευές της χωρίς την συγκατάθεσή της και ότι πρόκειται για σαμποτάζ των περιοδειών της

Η σταρ κινηματογράφησε επίσης έναν υπάλληλο του αεροδρομίου που της ζητούσε να ελέγξει τις αποσκευές της. Στο live, ένας άνδρας της εξήγησε ότι “θα έπαιρνε δικηγόρο στο γραφείο” και ότι θα έφευγαν “όσο πιο γρήγορα γινόταν”.

Τα μηνύματα περιλάμβαναν επίσης ένα όπου έγραφε: «Αυτό είναι το Άμστερνταμ btw, όπου το χόρτο είναι νόμιμο».

Σε ένα ακόμα σημείωνε: «Είναι μια πτήση 45 λεπτών έως μία ώρα. Άρα μάλλον προσπαθούν να σταματήσουν για περίπου 4 ώρες… Τώρα μου είπαν ότι πρέπει να φύγω 5 λεπτά για να κάνω δήλωση για την ασφάλειά μου στο αστυνομικό τμήμα».

Ο εκπρόσωπος της Βασιλικής Ολλανδικής Μαρεχάουζ, δήλωσε στο NBC News για το γεγονός: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε συλλάβει μια 41χρονη Αμερικανίδα στο αεροδρόμιο Σχίπχολ λόγω κατοχής ελαφρών ναρκωτικών».

Σημειώνεται ότι η Νίκι Μινάζ συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει για Μάντσεστερ. για συναυλία στο Co-op Live, τον μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο ψυχαγωγίας του Ηνωμένου Βασιλείου, που άνοιξε αρχές Μαΐου, αφού οι αρμόδιοι κατόρθωσαν να ξεπεράσουν μια σειρά προβλημάτων.

Η εμφάνισή της είχε προγραμματιστεί για τις 20:00 (τοπική ώρα).

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Λασίθι: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του σε γλέντι για την κουρά των προβάτων

Η Ιεράπετρα βρίσκεται σε σοκ από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού μετά τις κουρές προβάτων, καθώς ένας εκ των κτηνοτρόφων έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς.

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.

Θ.Καρτερός κατά Σ.Κασσελάκη: «Tο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Κασσελάκης, εσείς είστε το πρόβλημα»

«Βέλη» κατά του Στέφανου Κασσελάκη πέταξε ο Θανάσης Καρτερός, με ανάρτησή του στο Facebook, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

ΕΦΚΑ: Προθεσμία για ρύθμιση οφειλών έως τις 21 Ιουλίου

Ο ΕΦΚΑ έχει ορίσει προθεσμία μέχρι τις 21 Ιουλίου για τη ρύθμιση των οφειλών περίπου 40.000 οφειλετών, με χρέη άνω των 150.000 ευρώ

Ενημερωτικό Δελτίο

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.

Τραγωδία στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης στην Καρμιέλ στο βόρειο Ισραήλ, καθώς και ένας άνθρωπος που είχε τραυματιστεί

ΗΠΑ: Πέταξαν σε λίμνη σερβιτόρα όταν τους ζήτησε να πληρώσουν τον λογαριασμό 

Σε ένα εστιατόριο στη λίμνη Ozarks στο Μιζούρι των ΗΠΑ, μια σερβιτόρα, η Liahna Bertels, έζησε μια δυσάρεστη εμπειρία όταν μια παρέα επτά ατόμων...

Απιστία στην εποχή των social media: Ο ρόλος του «like» στο Instagram για τη γενιά Z

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, κάθε μας κίνηση στο διαδίκτυο αφήνει ίχνη που είναι εύκολα ανιχνεύσιμα. Αυτά τα ίχνη αποκαλύπτουν πολλές φορές πόσα χρήματα...