Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Τραυματίστηκε σε ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του ο πρόεδρος της Τσεχίας

Η συνηθισμένη εικόνα για τους πολιτικούς σε όλο τον κόσμο είναι να μεταφέρονται από το ένα σημείο στο άλλο μέσα σε μεγάλες λιμουζίνες ακολουθούμενοι από μία στρατιά ανθρώπους της ασφάλειάς τους. Ο πρόεδρος της Τσεχίας Πετρ Πάβελ είναι όμως μια άλλη περίπτωση. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τη μοτοσικλέτα την οποία χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Ενώ δεν διστάζει να συμμετέχει σε εκδηλώσεις σε πίστες στην χώρα, οδηγώντας την αγαπημένη του BMW R1200 GS. Σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις που έγινε χθες στην Τσεχία, ο Πάβελ είχε μία άτυχη στιγμή και ενεπλάκη σε ατύχημα. Σύμφωνα με τον Τύπο της Τσεχίας ο πρόεδρος έπεσε με τη μοτοσικλέτα του κάνοντας διαδρομές μέσα σε πίστα και όχι σε δημόσιο δρόμο.

θα νοσηλευτεί στο στρατιωτικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πράγας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.
«Τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει υπό παρακολούθηση για κάποιο διάστημα», εξήγησαν οι υπηρεσίες του.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Διαβάστε ακόμη:

Βρετανία: Δρομέας θα τρέξει 62 υπερμαραθωνίους σε 62 ημέρες 

Ένας μαραθωνοδρόμος, ξεκινά ένα επικό ταξιδιωτικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 62 ημέρες, καλύπτοντας 3.218 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Κακοκαιρία: Καταιγίδα με κεραυνούς και χαλάζι στην Αττική, βροχές και άνεμοι στη δυτική Ελλάδα

Πολιτική Προστασία συστήνει προσοχή και μέτρα αυτοπροστασίας κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε πλήρη εξέλιξη η σύγχρονη «πράσινη» πλατεία Αγίων Αναργύρων, από τον Δήμο Χαλκιδέων

Η νέα πλατεία στους Αγίους Αναργύρους, χρηματοδοτούμενη από το Πράσινο Ταμείο, αναδεικνύει έναν σύγχρονο δημόσιο χώρο

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Με αυτόν τον τρόπο, οι ασφαλισμένοι του e-EΦΚΑ θα έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους, μέσω του Gov.gr Wallet, την πληροφορία της ασφαλιστικής ικανότητας των ιδίων και των έμμεσων μελών που ασφαλίζονται από αυτούς.

Ενημερωτικό Δελτίο

Βρετανία: Δρομέας θα τρέξει 62 υπερμαραθωνίους σε 62 ημέρες 

Ένας μαραθωνοδρόμος, ξεκινά ένα επικό ταξιδιωτικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 62 ημέρες, καλύπτοντας 3.218 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το σπάνιο χρώμα ματιών που έχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πρόσφατες έρευνες έχουν αναδείξει το γκρι ως το νέο σπανιότερο χρώμα ματιών, αλλάζοντας την παλαιότερη αντίληψη ότι τα πράσινα μάτια είναι τα πιο σπάνια.

Durandal: Έκλεψαν το γαλλικό, Εξκάλιμπερ του θρυλικό ιππότη Ρόλαντ

Το αρχαίο σπαθί Durandal, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την πόλη Rocamadour, όπου βρισκόταν καρφωμένο σε βράχο για 1.300 χρόνια.

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.