Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Συγκλονίζει το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την ζωή της Σελίν Ντιόν – “Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω”

Κυκλοφόρησε εχθές το επίσημο  trailer για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν, το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Το ντοκιμαντέρ μιλάει για την πορεία της Σελίν Ντιόν στο τραγούδι ξεκινώντας με πλάνα από τα πρώτα βήματα της και καταλήγει μέχρι το σήμερα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά, πλάνα από τον αγώνα που δίνει η τραγουδίστρια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome).

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο» πρόσθεσε και ακολούθησε μια σύντομη υπενθύμιση για την ημέρα που η Ντιόν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ για να πει πιο μετά με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ακούμε την εκπληκτική τραγουδίστρια να αναφέρει για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε το προηγούμενο διάστημα, ενώ στη συνέχεια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα».δείχνοντας μας το μεγαλείο της ψυχής της.

Το κλιπ μας προετοιμάζει ότι θα δούμε τη μεγάλη σταρ σε στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης. «Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει», εξομολογείται κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», πρόσθεσε, δίνοντας μας το μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Η Νορβηγία αποθηκεύει σιτηρά – Προετοιμάζεται για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Η πρόσφατη πανδημία, η κλιματική αλλαγή και ο πόλεμος...

Πρόσκληση Ζαχαράκη για το πρόγραμμα «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2025»

Πρόσκληση στους Δήμους έκανε η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη για...

Πατέρας 15χρονου: Ξέρω ότι είναι ομοφυλόφιλος 3 χρόνια – Τσακωθήκαμε για άλλο λόγο

Ο πατέρας του 15χρονου ομοφυλόφιλου που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον γιο...

Εντοπίστηκε νεκρός πρώην δήμαρχος Πάργας

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Βρετανία: Δρομέας θα τρέξει 62 υπερμαραθωνίους σε 62 ημέρες 

Ένας μαραθωνοδρόμος, ξεκινά ένα επικό ταξιδιωτικό μαραθώνιο που θα διαρκέσει 62 ημέρες, καλύπτοντας 3.218 χιλιόμετρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Το σπάνιο χρώμα ματιών που έχει μόλις το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού

Πρόσφατες έρευνες έχουν αναδείξει το γκρι ως το νέο σπανιότερο χρώμα ματιών, αλλάζοντας την παλαιότερη αντίληψη ότι τα πράσινα μάτια είναι τα πιο σπάνια.

Durandal: Έκλεψαν το γαλλικό, Εξκάλιμπερ του θρυλικό ιππότη Ρόλαντ

Το αρχαίο σπαθί Durandal, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την πόλη Rocamadour, όπου βρισκόταν καρφωμένο σε βράχο για 1.300 χρόνια.

Στα…χέρια αδίστακτων Ταλιμπάν στρατιωτικός εξοπλισμός αξίας δισεκατομμυρών ευρώ

Η εισβολή των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν το 2021, μετά την αποχώρηση των Αμερικανών, οδήγησε στην άμεση κατάρρευση της τότε κυβέρνησης και στην απόκτησή του μεγάλου στρατιωτικού εξοπλισμού, ενισχύοντάς τους ως στρατιωτικής δύναμη.