Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για 76 θέσεις στον ΑΔΜΗΕ

Μέχρι αύριο,  13 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την Προκήρυξη 10Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 27/4-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και ΦΕΚ 28/10-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα έξι (76) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Σύμφωνα με το σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη(Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠμέχρι και τη 18η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 10Κ/2017
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510

αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ) της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Δείτε επίσης:  ΑΣΕΠ: Έρχονται νέες προκηρύξεις για 1.110 μόνιμες προσλήψεις

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Διαβάστε ακόμη:

Ακρίτα σε Δούκα: Μήπως να πιάσετε το φαράσι να ξεβρωμίσετε την Αθήνα;

Ιδιαιτέρως σκληρή κριτική ασκεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα...

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Ενημερωτικό Δελτίο

Μόνιμες προσλήψεις στο Μετρό: Νέα προκήρυξη της ΣΤΑΣΥ – Πώς θα κάνετε αίτηση

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη για 54 θέσεις οδηγών συρμού στο Μετρό της Αττικής. Οι θέσεις αυτές προορίζονται για σύμβαση αορίστου χρόνου (μόνιμη),...

Προσλήψεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς – Πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων

Ανακοινώνεται η πλήρωση συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ.» του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Οι θέσεις αφορούν...

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 31 μόνιμες προσλήψεις

Έχει εκδοθεί η Προκήρυξη αριθ. 4Κ/2024 του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 22/τ. Α.Σ.Ε.Π./26.06.2024), η οποία αφορά την κάλυψη, κατά προτεραιότητα, τριάντα μίας (31) θέσεων προσωπικού με...

Τρεις κεντρικές αλλαγές στην επερχόμενη ρύθμιση προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ

Σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος και η Υφυπουργός κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη παρουσίασαν τις κύριες γραμμές του νέου καθεστώτος προσλήψεων...