Αρχική ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για 257 θέσεις στο δημόσιο

ΑΣΕΠ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για 257 θέσεις στο δημόσιο

1292
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη παράταση της υποβολής αιτήσεων για τις 257 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, μέχρι τη Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 ανακοίνωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Πιο συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες της προκήρυξης 5Κ/2017 θα στελεχώσουν νοσηλευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα, καθώς και το Αρεταίειο Νοσοκομείο, τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Οι επιτυχόντες θα επιλεγούν από 43 ειδικότητες, εκ των οποίων η πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνεται στις ακόλουθες τρεις:

  • ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, 39 θέσεις,
  • ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 31 θέσεις, και
  • ΤΕ Πληροφορικής, 17 θέσεις.

Από 15 θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγων και ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ενώ θα προσληφθούν 14 υποψήφιοι ειδικότητας ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, από δώδεκα ΠΕ Πληροφορικής και ΔΕ Μαγείρων, καθώς και από εννέα θέσεις ΔΕ Κλιβανιστών-Απολυμαντών.

Επίσης, θα επιλεγούν επτά Λογιστές ΤΕ και επτά Υδραυλικοί ΔΕ, καθώς και πέντε Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, πέντε Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΤΕ, πέντε Θερμαστές ΔΕ και πέντε Οδηγοί ΔΕ.

Από τέσσερις θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες: ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Μηχανικών Αυτοκινήτων και ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, από τρεις στις ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΔΕ Πληροφορικής και Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΠΕ Νοσηλευτικής και ΠΕ Οικονομικού. Παράλληλα, ζητούνται από δύο Κοστολόγοι ΠΕ, Διοίκησης και Οικονομίας ΤΕ, Ηλεκτρονικοί ΤΕ, Τεχνικοί Αμαξωμάτων ΔΕ, Κτηνίατροι ΠΕ, πτυχιούχοι Στατιστικής ΠΕ, Ψυκτικοί ΔΕ και Τηλεφωνητές ΔΕ.

Οι ειδικότητες όπου αντιστοιχεί από μία θέση είναι οι ακόλουθες: ΠΕ Ειδικού Παιδαγωγού, ΠΕ Επιστήμης Υπολογιστών, ΠΕ Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού, ΠΕ Τεχνικού Ασφαλείας, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, ΤΕ Μηχανολόγου, ΤΕ Ιατρικών Οργάνων και ΔΕ Μηχανολόγου. Ας σημειωθεί ότι για την ειδικότητα Τηλεφωνητών, οι θέσεις θα καλυφθούν από τυφλούς πτυχιούχους των σχολών εκπαίδευσης τυφλών τηλεφωνητών που υπάγονται στην εποπτεία των υπουργείων Εργασίας, Παιδείας και κάθε άλλης δημόσιας Αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 16η Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή.