Αρχική Υπουργεία Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για κακοποίηση 18χρονης: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη – Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει...

Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. για κακοποίηση 18χρονης: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη – Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η ανεύρεση και σύλληψη τυχόν άλλων εμπλεκομένων είναι θέμα τιμής για την αστυνομία. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με ερωτήματα που διατυπώνονται για την υπόθεση κακοποίησης 18χρονης και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία.

«Παρά τις ταχύτατες συλλήψεις και τις συντριπτικές απαντήσεις που δόθηκαν για τον τρόπο που κινήθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση κακοποίησης της 18χρονης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να επιμένει στο ψέμα και στην υποκρισία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Και ενημερώνει για τα εξής:

1. Ο συλληφθείς αστυνομικός έχει τεθεί σε αργία με απόλυση από τις 19 Ιουνίου 2021 με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για εξύβριση και απειλή σε βάρος άλλου αστυνομικού.

2. Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας έχει υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή αίτημα για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του και των στοιχείων του, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει την έκδοση σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα.

3. Στον συγκεκριμένο αστυνομικό την 26 Μαρτίου 2021 χορηγήθηκε φύλλο πορείας στο πλαίσιο ενίσχυσης της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών με συνολικά 103 αστυνομικούς.

4. Η ανεύρεση και σύλληψη τυχόν άλλων εμπλεκομένων είναι θέμα τιμής για την αστυνομία. Θα αποδοθεί δικαιοσύνη.