Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εν διαστάσει συζύγου του Απόστολου Λύτρα  υποστήριξε ότι τα περιστατικά που έχει καταγγείλει θα προκαλέσουν εκπλήξεις εάν και όποτε αποκαλυφθούν, εάν βγουν στο φως της δημοσιότητας «θα τρίβουμε τα μάτια μας», όπως είπε.

Η 36χρονη εν διαστάσει σύζυγος του ποινικολόγου έχει καταγγείλει κι άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της

Στα περιστατικά αυτά έκανε λόγο και το ίδιο το θύμα, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης: «Υπάρχουν πολλά περιστατικά που μόνον η ανάκριση κι η αστυνομική και δικαστική αρχή γνωρίζουν και τα οποία δεν επιθυμώ να δημοσιοποιήσω, σεβόμενη το έργο της Δικαιοσύνης, αλλά και για τη δική μου ασφάλεια.

Το ότι σιωπώ, δε σημαίνει αδυναμία, σημαίνει ακριβώς το αντίθετο,είτε ότι κρύβομαι ,είτε ότι δεν είναι αναγκαία η ανάδειξη της αλήθειας. Δεν προέχει ο δημόσιος διάλογος περί του εάν ήταν αιτιολογημένη η προσωρινή κράτηση ή ο νομικός χαρακτηρισμός της πράξης. Αυτός ο διάλογος θα γίνει μόνον μέσα στη δικαστική αίθουσα».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της,  ο Σταύρος Μπαλάσκας υποστήριξε, ότι τα περιστατικά που έχει καταγγείλλει είναι και άλλα , , που δεν τα λέει η Αστυνομία, τα link ή οι διαρροές. Αλλά υπάρχει πλούσιο υλικό μέσα, το οποίο θα πιστοποιηθεί αργότερα. Όταν θα βγει ενδεχομένως στον αέρα, θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας», υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή Live News

«Η 36χρονη δεν παρέστη ακόμη στο δικαστήριο, γιατί είναι χτυπημένη και πρησμένη. Έχει ακόμη το ψυχολογικό θέμα που κανείς δεν ξέρει πότε θα φύγει από μέσα της. Όταν μια κοπέλα έχει φάει τόσο πολύ ξύλο, κανείς δεν ξέρει τι κρύβει στην ψυχή της και πόση βοήθεια θα χρειαστεί για να το ξεπεράσει αυτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις