Αρχική Ελλάδα Υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάζουμε το ρεπορτάζ του “THE SOCIALIST”:

Σε ένα “γκρανκινιολικό” σήριαλ κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της Προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής, μετά και την απόσυρση για λόγους υγείας της Φώφης Γεννηματά, το “ρεπορτάζ” ΠΑΣΟΚ απόκτησε το γνώριμο “καρδιοχτύπι” αφού σε μια διαρκή στάση αναμονής βρίσκονται οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το “ρεπορτάζ” των πολιτικών εξελίξεων στον χώρο της κεντροαριστεράς από .. το Σάββατο.

Με την Πέμπτη να είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της Προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, η Τετάρτη βράδυ έμελλε να είναι η ημερομηνία την οποία ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, θα δήλωνε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία προκαλώντας “Ταραχή” στα θεμέλια της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα.

Ο κ.Παπανδρέου  ζήτησε  κάμερα από την ΕΡΤ για τις ανακοινώσεις του  με φόντο την Ακρόπολη. Η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκε στην Φώφη Γεννηματά η οποία του ευχήθηκε καλή επιτυχία: Σύμφωνα με “διαρροές”: “Με στόχο “η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή” και να υπάρξει μία πρόταση “Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φωφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινηματος Αλλαγης. Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλη επιτυχία όπως και σε ολους τους υποψήφιους