Αρχική Ελλάδα Ξυλοδαρμός μαθητή στην Καβάλα: «Του έσπασαν τα πλευρά», λέει ο πατέρας του...

Ξυλοδαρμός μαθητή στην Καβάλα: «Του έσπασαν τα πλευρά», λέει ο πατέρας του 9χρονου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παρουσία καθηγητών ο ξυλοδαρμός, σύμφωνα με τον πατέρα του μαθητή

Ολο ένα και πληθαίνουν τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού, αφού άλλο ένα, αυτή τη φορά σε δημοτικό σχολείο της Καβάλας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, πατέρας μαθητή της γ’ δημοτικού κατήγγειλε ότι ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 9χρονο στο προαύλιο του σχολείου. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως διαπιστώθηκε υπέστη κάταγμα στα πλευρά. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό στην Καβάλα έρχεται λίγες ημέρες μετά το συμβάν στον Βύρωνα, όταν ένας 17χρονος ξυλοκοπήθηκε από ομάδα μαθητών μέσα στο σχολείο του και παραλίγο να χάσει το αριστερό του μάτι.

Ο πατέρας του ανήλικου από την Καβάλα, Αναστάσιος Αντωνιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε ότι θα κινηθούν νομικά για τον ξυλοδαρμό του 9χρονου, ενώ περιέγραψε το περιστατικό.

«Δύο μαθητές μεγαλύτερης τάξης, της Δ’ τάξης, ο ένας έπιασε τον γιο μου και ο άλλος τον χτύπησε πολλές φορές στην κοιλιά και τον θώρακα με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα πλευρό στην αριστερή πλευρά του. Πήγαμε στα έκτακτα περιστατικά, στη χειρουργική, οι γιατροί μας κάνανε εξετάσεις και στην ακτινογραφία φάνηκε το σπάσιμο στο πλευρό, είναι κάταγμα», είπε ο πατέρας.

«Υπήρχαν τέσσερις δάσκαλοι στο προαύλιο που δηλώνουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, όπως επίσης και η διευθύντρια στην οποία πήγε ο γιος μου μετά. Τού ζήτησε μάρτυρες και δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία. Τον κράτησε στο ολοήμερο έως τις 3 και το παιδί είχε πόνο στο πλευρό. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν υπήρχε κάποια εσωτερική αιμορραγία», υπογράμμισε.