Αρχική Υπουργεία Ξενογιαννακοπούλου: Ολοκλήρωση προσλήψεων ΓΓ τέλος του 2018

Ξενογιαννακοπούλου: Ολοκλήρωση προσλήψεων ΓΓ τέλος του 2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για την ανάγκη μια νέας πολιτικής συμμαχίας ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων για την υλοποίηση της «νέας εποχής» που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ έκανε λόγο μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6», η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Αυτή τη στιγμή ζητείται μια συστράτευση προοδευτική για να δώσουμε μια μάχη. Είναι μια ώριμη στιγμή για να συναντηθούν οι ευρύτερες κεντροαριστερές δυνάμεις» συμπλήρωσε η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου παρατήρησε, επίσης, ότι «δεν είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το 3ο Μνημόνιο, το 2015. Υπήρχαν προβλήματα με τους εταίρους μας και τις διαπραγματεύσεις».

Όσον αφορά τη μεταμνημονιακή περίοδο η υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ότι «είμαστε σε φάση γενικής εποπτείας στο πλαίσιο της ευρωζώνης και στη μεταμνημονιακή περίοδο ενώ υπάρχει συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια».

Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε, επίσης, ότι «οι περισσότερες προκηρύξεις για Γενικούς Γραμματείς υπουργείων προχωρούν κανονικά. Μέχρι το τέλος του έτους θα το έχουμε ολοκληρώσει».

Στην ερώτηση, τέλος, για τις εκλογές απάντησε ότι «ο στρατηγικός στόχος είναι να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τη θητεία της. Μια κυβέρνηση, ωστόσο, δεν ξέρει πότε τι θα της προκύψει».