Αρχική Υγεία «Ξεκληρίστηκαν» δύο οικογένειες από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες

«Ξεκληρίστηκαν» δύο οικογένειες από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο οικογένειες «ξεκληρίστηκαν» απο κορωνοϊό το τελυταίο 24ωρο στη χώρα μας, μια στη Θεσσαλονίκη και μια στη Λαμία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά (Οικουμενικό Πατριαρχείο), ένας 50χρονος δάσκαλος, πατέρας δύο παιδιών άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, οπού νοσηλευόταν με κωρονοϊό, ενώ την ίδια ώρα πέθανε και η μητέρα του. Μια ημέρα πριν είχε πεθάνει και η γιαγιά του, χυπημένη κι αυτή από κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, ο πατήρ Γεώργιος «λίγο πριν απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν “ήσυχο γίγαντα” ( δύο μέτρα ύψος), μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, νικημένος απο τον κορωνοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα, επίσης απο κορωνοϊό. Καί προχθές, απο την ίδια αιτία, η γιαγιά Σεβαστή.
Άς είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια απο καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα».

Αντίστοιχα, στη Λαμία, σύμφωνα με το lamiareport.gr ηλικιωμένο ζευγάρι που νοσηλευόταν με Covid στο νοσοκομείο της πόλης «έφυγε» με λίγες ώρες διαφορά.

Τα ξημερώματα πέθανε η ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ λίγες ώρες πριν είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο σύζυγός της στο ίδιο νοσοκομείο.