Αρχική Δήμοι Ξεκίνησαν στην Πυλαία οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ

Ξεκίνησαν στην Πυλαία οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για 16η συνεχόμενη χρονιά κάνουν και φέτος εκκίνηση στην Πυλαία τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού − Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, τα οποία υλοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής» της ΕΕΤΑΑ. Οι εγγραφές και οι αιτήσεις ξεκίνησαν!

«Φέτος , παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, θα μας βρείτε στις νέες μας εγκαταστάσεις, που λειτουργούν στο χώρο του 1ου Λυκείου Πυλαίας. Εν μέσω της πανδημίας που όλοι μας βιώνουμε, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι εκεί μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς, εσείς και τα παιδιά σας, αφού τηρούνται με απόλυτη ευλάβεια οι κανόνες υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας όπως ορίζονται από το αρμόδιο υπουργείο.

Με πολύ χαρά σας περιμένουμε στο νέο μας χώρο όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά με πολλές δραστηριότητες και εργαστήρια όπως μουσική, ζωγραφική, θέατρο, παραδοσιακούς χορούς και πολλά πολλά άλλα, ώστε τα παιδιά σας να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Το ΚΔΑΠ, για την εκπλήρωση των σκοπών του προβλέπεται να παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Τήρηση των κανόνων Υγιεινής
  •  Ασφαλή απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας
  • Υλοποίηση προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας
  • Κοινωνικοποίηση και ανάπτυξη φιλικών δεσμών

Για ενημέρωση και εξειδικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τις  δραστηριότητες που αφορούν εξατομικευμένα τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932429334, 2313301099, 2313301013,