Αρχική Δήμοι Ξεκινά σήμερα το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019

Ξεκινά σήμερα το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 ξεκινάει δυναμικά το νέο του ταξίδι στη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τα χρώματα και τη χαρά σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου, με πρώτη συναυλία των Στάθη Δρογώση και Ανδριάννας Μπάμπαλη, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, στις 9 το βράδυ, πάντα ‘παρέα με τ’ αστέρια’.

Στη συνέχεια την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 9μ.μ. ανεβαίνει η πρώτη θεατρική παράσταση του φεστιβάλ με τίτλο «Ειδήσεις είναι θα περάσουν».

Και φέτος το σύνολο σχεδόν των εκδηλώσεων θα είναι με ελεύθερη είσοδο, καθώς το Φεστιβάλ Γαλατσίου είναι ένα πολυσυλλεκτικό γεγονός που συγκεντρώνει διαφορετικές ηλικίες, προτιμήσεις, επιθυμίες και κουλτούρες κι είναι σημαντικό να το απολαύσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας.

Όπως κάθε χρόνο το καλοκαιρινό φεστιβάλ θα κρατήσει στο κοινό συντροφιά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με καταξιωμένους καλλιτέχνες και με φημισμένες θεατρικές παραστάσεις, χορό και συναυλίες στο Ανοιχτό Θέατρο του πανέμορφου Άλσους. Επίσης και φέτος θα υπάρχει θέατρο σκιών για τους μικρούς μας φίλους σε πλατείες του Γαλατσίου, καθώς και παιδικά καλλιτεχνικά εργαστήρια στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Το Καμίνι».