Αρχική Ελλάδα Xαμόγελο του Παιδιού: Αναζητείται 5χρονος που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βάρης

Xαμόγελο του Παιδιού: Αναζητείται 5χρονος που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Βάρης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην αναζήτηση ενός πεντάχρονου παιδιού, που απομακρύνθηκε από τη μητέρα του την Κυριακή στην περιοχή της Βάρης, βρίσκεται το Χαμόγελο του Παιδιού που ζητά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 4/10/2020, απογευματινές ώρες, ο Σπυράγγελος Α., 5 ετών απομακρύνθηκε από τη μητέρα του, η οποία ασκεί την αποκλειστική επιμέλειά του. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση του, καθώς ο ανήλικος παραμένει μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σήμερα, 4/10/2020, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σπυράγγελου Α. κατόπιν αιτήματος της μητέρας του.

Ο Σπυράγγελος Α., έχει ύψος 1,00 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που απομακρύνθηκε από την μητέρα του φορούσε κόκκινη βερμούδα, λευκή μπλούζα και παπούτσια μαύρα Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.