Αρχική Ελλάδα Webinars για τον τουρισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Webinars για τον τουρισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την ευκαιρία να συζητήσουν, να αναλύσουν και να αναζητήσουν απαντήσεις στα πρακτικά θέματα της επόμενης ημέρας για τον τουρισμό θα έχουν οι φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας μέσω σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων.

Πρόκειται για τα Destination Update Webinars που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, με την υποστήριξη του Thessaloniki Convention Bureau και των τουριστικών οργανισμών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Οι θεματικές κατηγορίες των Destination Update Webinars θα είναι οι εξής:

– Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού: Εθνική στρατηγική και ανταποκρίσεις από το εξωτερικό

-Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης – Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής: Νέες συνθήκες για τις αεροπορικές και τις οδικές αφίξεις

– Thessaloniki Convention Bureau: Η μεγάλη πρόκληση για τη Βιομηχανία των Συναντήσεων

Το πρώτο Destination Update Webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαϊου 2020, ώρα 12:00 και συμμετέχουν ο Δημήτρης Φραγκάκης, Γ.Γ. ΕΟΤ, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας ΥΠΕΞ, η Πρόεδρος Enterprise Greece,Σοφία Λαζαρίδου,η Γενική Διευθύντρια Διοίκησης, Οργάνωσης & Προβολής Ε.Ο.Τ., ο Γιώργος Σταφυλάκης, προϊστάμενος Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ρουμανίας, ο Δημήτρης Βασιλειάδης, προϊστάμενος Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ισραήλ και ο Θεόδωρος Θαλασσινός, προϊστάμενος υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Κύπρου.