Ο άτυχος 52χρονος φύλακας, που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή του Αγρινίου, βρέθηκε πριν από λίγο νεκρός, περίπου 6-7 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρισκόταν το φυλάκιο του.

Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο του, από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Κακοκαιρία Cassandra: 52χρονος φύλακας ο άνδρας που αγνοείται – Βρέθηκε το  αυτοκίνητό του - iRafina

Ο 52χρονος πατέρας ενός παιδιού, επικοινώνησε στις στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Από εκείνη τη στιγμή δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις