Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της που διατηρούσε στο Γουόκινγκ του Σάρεϊ, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της. Η γυναίκα είχε εκ γενετής πρόβλημα με κύρτωση στην σπονδυλική της στήλη λόγω σχετικού συνδρόμου. Τα προβλήματα με την ψυχική της υγεία ξεκίνησαν στα εφηβικά της χρόνια και μόλις ενηλικιώθηκε είχε υποβληθεί και σε καρδιακή επέμβαση.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι γιατροί που την εξέταζαν αδιαφόρησαν για την περίπτωση της. Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον η γυναίκα μεγάλωσε με αγάπη, αργότερα ξεκίνησε να ακούει φωνές πως οι γύρω της ήθελαν να την βλάψουν και η οικογένεια της πήρε την απόφαση να αφήσει την τύχη της στα χέρια των ειδικών.

Κανένας στην γειτονιά δεν ενδιαφέρθηκε: 38χρονη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι της, ήταν νεκρή 4 χρόνια

Το 2014 η Λόρα παραπέμφθηκε για εξετάσεις καθώς δεν είχε φίλους και έλεγε ότι νιώθει να παρακολουθείται. Το 2017 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο αστυνομικοί ήταν πιθανώς οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή. Κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους την βρήκαν σε άσχημη κατάσταση , χωρίς να μπορεί να ζητήσει βοήθεια.

Μετά την επίσκεψη της αστυνομίας ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες πρόνοιας αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να προσπαθήσουν να την καλέσουν. Επιπρόσθετα της έστειλαν και μια επιστολή που περιείχε πληροφορίες για δομές βοήθειας στην περιοχή και τράπεζες τροφίμων. Οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν έλαβαν απάντηση από την ίδια και έτσι έκλεισαν την υπόθεση σχεδόν άμεσα.

Εκείνη την περίοδο η Λόρα σταμάτησε να σημειώνει στο ημερολόγιο που διατηρούσε. Σε μία από τις τελευταίες της σημειώσεις έγραφε πως χρειάζεται βοήθεια.

Μετά την εξέταση θεωρείται ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε το Δεκέμβριο του 2017. Το ενοίκιο της πληρωνόταν αυτόματα από επίδομα που λάμβανε, ενώ το αέριο κόπηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Από το 2018 έως το 2021 η εταιρία αερίου έκανε επισκέψεις στην κατοικία για να ελέγξει την εγκατάσταση αερίου,  αλλά δεν αντιλήφθηκε κανείς πως η γυναίκα ήταν νεκρή.

Η μητέρα και ο αδερφός της άρχισαν να ανησυχούν για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της  ξανά τον Μάϊο του 2021.  Με την είσοδο τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με την εικόνα της νεκρής γυναίκας που ήταν σχεδόν σκελετωμένη.

Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι πρόκειται για δολοφονία αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις