Αρχική Διεθνή Βρετανία: 24 άνδρες βίαζαν και εξέδιδαν 13χρονη

Βρετανία: 24 άνδρες βίαζαν και εξέδιδαν 13χρονη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανήλικης αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες, αυτή τη φορά στη Βρετανία.

Ειδικότερα, η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε 24 άνδρες ηλικίας από 32 ως 63 ετών για βιασμό, εξώθηση σε πορνεία και σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ αναφέρει σε ενημέρωσή της, ότι η έρευνά της για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών που δεν είναι πρόσφατες στην πόλη, οδήγησε δεκάδες ύποπτους άνδρες να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης αυτό τον μήνα.

Αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση, οι 24 άνδρες κατηγορούνται για αδικήματα που αφορούν ένα κορίτσι και φέρονται να έχουν λάβει χώρα στην περιοχή του Μπράντφορντ, μεταξύ 2007 και 2011.

Οι κατηγορίες αφορούν για αδικήματα που περιλαμβάνουν βιασμό παιδιού ηλικίας 13-15 ετών, συνωμοσία για βιασμό και εξώθηση σε πορνεία παιδιού ηλικίας 13-17 ετών.

Πέντε άνδρες εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Μπράντφορντ στις 14 Σεπτεμβρίου, άλλοι πέντε στις 21 Σεπτεμβρίου, έξι στις 23 Σεπτεμβρίου και επτά στις 30 του ίδιου μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα ένας 35χρονος, έγινε το 24ο άτομο που εμφανίστηκε στο ίδιο δικαστήριο την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, αφού κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιού ηλικίας 13-15 ετών.