Αρχική Δήμοι Βραδιές Σινεμά στο Άλσος Νέας Σμύρνης έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

Βραδιές Σινεμά στο Άλσος Νέας Σμύρνης έως και τις 22 Σεπτεμβρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Βραδιές Σινεμά, με ένα αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό και Διεθνή Κινηματογράφο.

Δέκα προβολές μέσα στο Σεπτέμβριο, σε ένα ιδιαίτερο θερινό σινεμά στημένο στην καρδιά του Άλσους Νέας Σμύρνης, με ταινίες αναγνωρισμένων δημιουργών και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες θεματικές.

Δέκα δυνατές ταινίες των τελευταίων ετών από αντιπροσωπευτικούς στο είδος τους σκηνοθέτες, με ελεύθερη είσοδο από τις 2 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, στις 21.00.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, «αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες διατηρούμε και φέτος, όπως και πέρυσι, την ελεύθερη είσοδο στις Βραδιές Σινεμά, διευκολύνοντας όλους όσοι αγαπούν τον κινηματογράφο να απολαύσουν δέκα ενδιαφέρουσες ταινίες των τελευταίων ετών.»

Το αφιέρωμα γίνεται στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης από τις 27 Αυγούστου έως τις 14 Οκτωβρίου, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, κινηματογραφικές προβολές, παιδικό θέατρο.

Εδώ και δύο δεκαετίες ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει τις Ιωνικές Γιορτές, ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά φεστιβάλ της Αθήνας, μετατρέποντας το Άλσος Νέας Σμύρνης σε χώρο υποδοχής των μεγαλύτερων παραγωγών και καλλιτεχνικών δράσεων της σεζόν, φιλοξενώντας κάθε χρόνο περισσότερους από 120000 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αθήνα.