Αρχική Δήμοι Βούλα: Εκδήλωση για την ασφάλεια στη θάλασσα στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο»

Βούλα: Εκδήλωση για την ασφάλεια στη θάλασσα στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Safe Water Sports διοργανώνουν σήμερα  Παρασκευή 12 Ιουνίου  στις 19:00, εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση Ενημέρωση Πρόληψη για την ασφάλεια στη θάλασσα» στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο», Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 14, παραλία Βούλας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες τήρησης αποστάσεων (1,5 μέτρο) όπως προβλέπει η νομοθεσία, με αποτέλεσμα η χωρητικότητα του θεάτρου να περιοριστεί σημαντικά. Για την είσοδο του κοινού, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επιπλέον, παραπλεύρως του θεάτρου το κοινό θα έχει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω ζωντανής αναμετάδοσης, τηρώντας τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και τα μέτρα ατομικής υγιεινής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου www.vvv.gov.gr/web-tv και από τον επίσημο λογαριασμό του Δήμου στο Facebook www.facebook.com/dimosvvv.

Πέρας προσέλευσης: 19.00