Στη σύλληψη του 23χρονου ανιψιού του Φανούρη Καργάκη προχώρησε η αστυνομία, καθώς θεωρείται ότι ήταν εκείνος που τοποθέτησε τη βόμβα στο σπίτι μέλους της οικογένειας Φραγκιαδάκη, λίγες ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μετά από εκτεταμένη έρευνα και κατόπιν εντολής της ανακριτικής αρχής, αξιοποιήθηκαν πληροφορίες, οπτικό υλικό και λοιπά προανακριτικά δεδομένα, τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 23χρονου:
Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων, από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, συνελήφθη με σχετικό ένταλμα του αρμόδιου Ανακριτή, 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να προέβη βραδινές ώρες της 31/10/2025 στην πράξη της έκρηξης σε οικία στα Βορίζια Ηρακλείου.
Προηγήθηκε κατάλληλη έρευνα, μετά και από σχετική παραγγελία της ανακριτικής Αρχής, κατά την οποία αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά στοιχεία, οπτικό καθώς και λοιπό προανακριτικό υλικό, που είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη.
Ο ανωτέρω εντοπίστηκε σήμερα (12/11/2025) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς στα Βορίζια, όπου και συνελήφθη δυνάμει του εντάλματος σύλληψης.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις