Αρχική Πολιτική Βορίδης: Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο

Βορίδης: Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο: Κυβέρνηση Τσίπρα, Βαρουφάκη και λοιπών συνεταίρων, ή αυτοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη;» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης σε θεματική εκδήλωση για τα εθνικά θέματα, την οποία διοργάνωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ , Θόδωρος Καραογλου, στον δήμο Δέλτα, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

«Επιστροφή στον εφιάλτη του 2015 ή συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας της χώρας;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βορίδης.

Ο υπουργός Εσωτερικών περιηγήθηκε στην έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. «Η πορεία της παράταξής μας στο χρόνο σταθερή, παντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας» δήλωσε.

Σε άλλη θεματική ενημερωτική – διαδραστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο κ. Καραογλου χθες το απόγευμα στο Σταυρό, στο δήμο Βόλβης Θεσσαλονίκης για τον τουρισμό, τονίστηκε από τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια η δυναμική της περιοχής και οι προοπτικές της.

«Η περιοχή είχε 100% πληρότητα και ενδείκνυται ως εναλλακτικός προορισμός. Αξιοποιούμε τους πόρους από το RRF για έργα υποδομών στο Δήμο με έμφαση στον ιαματικό τουρισμό» ανέφερε ο κ.Κικιλιας.

«Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνω έχουν ένα χαρακτηριστικό: Να αποδείξουν πως η περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης είναι παρούσα στις εξελίξεις» τόνισε ο κ. Καραογλου και πρόσθεσε: «Φυσικά, κάθε περιοχή έχει τα δικά της σημεία αναφοράς. Αυτά τα σημεία αναδεικνύω, προβάλλοντας ταυτόχρονα το κυβερνητικό και ακούγοντας τους πολίτες».